İdari ve Mali İşler Müdürü
26 Nisan 2019

Fatma AROL

İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamlayıp, 1998 yılında Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Ön Lisans, 2010 yılında Anadolu Üniversitesi Lisans, 2012 yılı Beykent Üniversitesi Yüksek Lisans, 2017 yılında Beykent Üniversitesi Doktora Programı başlamış olup, halen devam etmektedir. 1994-2002 yılları arası İl Sağlık Müdürlüğünde Memur, 2002-2012 yılında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Müdür Vekili ve Müdür Yardımcısı, 2012-2014 yılında Sultanbeyli Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür görevinde bulunmuştur. Sağlık Bakanlığınca yapılan birçok seminer, kurs ve eğitim katılım belgesi mevcuttur. Yabancı dil olarak İngilizce bilen, evli ve 1 çocuk annesi Fatma AROL, 2014 yılından itibaren SBÜ Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır.