İmmünoloji ve Allerji Hastalıkları Eğitim Kliniği
21 Ekim 2021

Hastanemiz İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Eğitim Kliniği, Üst ihtisas polikliniğidir, bundan dolayı ilk defa muayene olacak hastaların, öncelikle hastanemiz ana dal uzmanlarınca
değerlendirileceği bundan dolayı ana dal uzmanlarımıza randevu almaları gerektiği ve ardından Hastanemiz B-Blok 5.katta hizmet veren İmmünoloji ve Allerji Hastalıkları Kliniğimiz randevu sekreterliğine yönlendirilerek burada muayene randevularını oluşturabilecekleri, daha öncesinde bir ana dal uzmanı tarafından muayene ve değerlendirmesi yapılan ve Alerji muayenesi ve Allerji testleri istenen hastaların ise direkt olarak hastanemiz İmmünoloji ve Allerji Hastalıkları Kliniği Randevu sekreterliğinden  veya MHRS ' den ( 182 ) randevularını alabilirler.

Prof. Dr.
İsmet BULUT