T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrrahisi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ziyaret Saatleri ve Ziyaretçilerimizin Uyması Gereken Kurallar

SEVGİLİ ZİYARETÇİLERİMİZ;

Hastanemizde ziyaret saatleri;

Hafta içi ve hafta sonu 19:00- 20:00 saatleri arasındadır.

Hastanemiz yoğun bakım ünitesine hasta ziyareti kabul edilmemektedir. Hasta bilgilendirmeleri gerekli durumlarda yüz yüze veya telefon ile  12.00 -14.00  saatleri arasında özel kurallar çerçevesinde yapılmaktadır.
Hastanemiz Palyatif bakım ünitesine  hasta ziyareti kabul edilmemektedir. Hasta bilgilendirmesi her gün  14:00-15:00 saatleri arasında özel kurallar çerçevesinde yapılır.
Tüberküloz Kliniğine ziyaretçi kabul edilmemektedir. ( Özel durumlarda klinik sorumlu hekimine danışılmalıdır.)
Hastane düzeninin sağlanması açısından bu saatler dışında ziyaretçi kabul edilmemektedir. Bu konuda anlayışınız için teşekkür ederiz.

HASTANE ZİYARETÇİLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

Ziyaret hafta içi ve hafta sonu her gün 19:00 - 20:00 saatleri içerisinde yapılır.
Hasta ziyaretleri sadece hastanede yatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tek kişinin ziyaretine izin verilmektedir.
Ziyaretlerin 15 dakikaya geçmeyecek şekilde ve maske takılarak yapılmasına özen gösterilmelidir.
Hasta açısından sakıncalı olabilecek durumlarda ziyaret doktor iznine bağlıdır.
Hasta ziyaretlerine canlı çiçek, yiyecek ve içecek getirilmemelidir.
Çocukların ziyarete getirilmesi yasaktır.
Nezle, soğuk algınlığı gibi bulaşan hastalıkların varlığında hasta ziyaretleri yasaktır.
Ziyaret öncesi ve sonrası ellerin yıkanmalı ve el dezenfektanı kullanılmalıdır.
Hasta yataklarına oturmak ve hasta başındaki cihazlara dokunmak yasaktır.
Ziyaret saatleri dışında ziyaretçi kabul edilmeyip, zorunlu hallerde klinik sorumlu hekimi izni ile ziyaret gerçekleştirilir.