İstanbul Süreyyapaşa
Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrrahisi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Hastanemiz ExpoMED EURASIA 2015 fuarına katıldı.

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak 26-29 Mart Tarihleri arasında ExpoMED EURASIA fuarına katıldık.

Medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği, bilimsel etkinliklerin takip edildiği expoMED, Türk sağlık sektörünü, Dünya ülkeleri ile buluşturdu. Sağlık Bakanlığı tarafından desteklenen expoMED Fuarı bu yıl, 26-29 Mart tarihleri arasında düzenlendi. Fuarda;  özel, devlet, askeri hastaneler, tıp fakülteleri, üniversiteler, Türkiye ve hedef çevre ülkelerden distribütör ve bayileri bir araya geldi.

Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir çok sağlık tesisinin katıldığı fuarda Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi de yenilikçi yüzüyle yer aldı. Anadolu Güney Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. A. Lütfullah ORHAN, Anadolu Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal MEMİŞOĞOLU,  Bakırköy Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Doç Dr. Kadriye KART ve Beyoğlu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Güven BEKTEMUR’un ziyaret ettiği Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin standı fuar süresince yoğun ilgi gördü.

Bronkoskopi ve Noninvaziv Mekanik Ventilasyon işlemleri  maket üzerinde similasyon ile canlandırılarak  gösterilmiştir.

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yerleşkesine ait maketin sergilendiği stantta ziyaretçilere SFT ölçümü yapılarak sağlık tavsiyeleri verildi. Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Zühal KARAKURT ve tüm Hastane yönetimi tarafından fuar ziyaretçilerine hastanemiz hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.